Skip navigation
Универзитет
,,Св. Кирил и Методиј" - Скопје
МК
EN
Пријавете се на:
Мој профил
Добивање на e-mail
известувања
Уредување детали на сметка
Помош
Repository of UKIM
Faculty of Agricultural Sciences and Food
Репозиториум на трудови на УКИМ
Faculty of Agricultural Sciences and Food
Прелистај
Датум на издавање
Автор
Наслов
Тема
Оддел
Збирки во оваа организација
Faculty of Agricultural Sciences and Food: Books
Faculty of Agricultural Sciences and Food: Conference papers
Faculty of Agricultural Sciences and Food: Journal Articles
Faculty of Agricultural Sciences and Food: PhD Theses
Прелистај
Датум на издавање
Автор
Наслов
Тема
Оддел
Последно внесени записи
1.0
2.0
атом на
Health benefits and risks of fermented foods-the PIMENTO initiative
INFLUENCE OF STARTER CULTURE AND RENNET IN MOZZARELLA CHEESE PROCESSING
EXTRACTION AND SPECTROPHOTOMETRIC QUANTIFICATION OF TOTAL POLYPHENOLIC CONTENT IN ONION
Nutrition, Quality and Biological Potential of Grapevine
Nutrition, Quality and Biological Potential of Grapevine
Зачленете се да добивате дневни e-mail известување на нови дополнувања на оваа збирка