Skip navigation
Универзитет
,,Св. Кирил и Методиј" - Скопје
МК
EN
Пријавете се на:
Мој профил
Добивање на e-mail
известувања
Уредување детали на сметка
Помош
Repository of UKIM
Faculty of Agricultural Sciences and Food
Репозиториум на трудови на УКИМ
Faculty of Agricultural Sciences and Food
Прелистај
Датум на издавање
Автор
Наслов
Тема
Оддел
Збирки во оваа организација
Faculty of Agricultural Sciences and Food: Books
Faculty of Agricultural Sciences and Food: Conference papers
Faculty of Agricultural Sciences and Food: Journal Articles
Faculty of Agricultural Sciences and Food: PhD Theses
Прелистај
Датум на издавање
Автор
Наслов
Тема
Оддел
Последно внесени записи
1.0
2.0
атом на
Cross-Game Learning In Preference Elicitation For An Upcycled Food Product
PRODUCTION OF CHICKEN MEAT IN THE REPUBLIC OF NORTH MACEDONIA COMPARED WITH THE OTHER FORMER YUGOSLAV COUNTRIES
PRODUCTION OF PORK IN THE REPUBLIC OF NORTH MACEDONIA AND THE OTHER FORMER YUGOSLAV COUNTRIES
EVALUATION OF NITRITE AND NITRATE CONTENT IN MEAT PRODUCTS AVAILABLE ON THE MACEDONIAN MARKET
Possibility of extending shelf life of cevapcici
Зачленете се да добивате дневни e-mail известување на нови дополнувања на оваа збирка