Skip navigation
Универзитет
,,Св. Кирил и Методиј" - Скопје
МК
EN
Пријавете се на:
Мој профил
Добивање на e-mail
известувања
Уредување детали на сметка
Помош
Repository of UKIM
Faculty of Agricultural Sciences and Food
Репозиториум на трудови на УКИМ
Faculty of Agricultural Sciences and Food
Прелистај
Датум на издавање
Автор
Наслов
Тема
Оддел
Збирки во оваа организација
Faculty of Agricultural Sciences and Food: Books
Faculty of Agricultural Sciences and Food: Conference papers
Faculty of Agricultural Sciences and Food: Journal Articles
Faculty of Agricultural Sciences and Food: PhD Theses
Прелистај
Датум на издавање
Автор
Наслов
Тема
Оддел
Последно внесени записи
1.0
2.0
атом на
Comparison of some quality parameters in sour cherry juice in different packaging
Awareness of usage the artificial sweeteners in food by different population in North Macedonia
Extraction and spectrophotometric quantification of total polyphenolic content in onion.
QUALITY PROPERTIES OF SQUEEZED FRESH AND FROZEN POMEGRANATE JUICES
Development and validation of RP-HPLC method for determination of some pesticide residues in apple samples
Зачленете се да добивате дневни e-mail известување на нови дополнувања на оваа збирка