Skip navigation
Универзитет
,,Св. Кирил и Методиј" - Скопје
МК
EN
Пријавете се на:
Мој профил
Добивање на e-mail
известувања
Уредување детали на сметка
Помош
Repository of UKIM
Faculty of Agricultural Sciences and Food
Репозиториум на трудови на УКИМ
Faculty of Agricultural Sciences and Food
Прелистај
Датум на издавање
Автор
Наслов
Тема
Оддел
Збирки во оваа организација
Faculty of Agricultural Sciences and Food: Books
Faculty of Agricultural Sciences and Food: Conference papers
Faculty of Agricultural Sciences and Food: Journal Articles
Faculty of Agricultural Sciences and Food: PhD Theses
Прелистај
Датум на издавање
Автор
Наслов
Тема
Оддел
Последно внесени записи
1.0
2.0
атом на
Nutrition, Quality and Biological Potential of Grapevine
Nutrition, Quality and Biological Potential of Grapevine
DETERMINATION OF AS, CD, PB, CU AND ZN IN MEAT, MEAT PRODUCTS AND FISH
Drying of extracts from Coriolus versicolor using the lyophilisation technique and their application in new industrially produced dehydrated soups
The effect of plant-based nitrites and natural antioxidants on the oxidative stability of meat products
Зачленете се да добивате дневни e-mail известување на нови дополнувања на оваа збирка