Browsing by Author Dimitrova Radojichikj, Daniela


Or, select a letter below to browse by last name
0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Showing results 40 to 44 of 44 < previous 
PreviewTitleAuthor(s)Issue DateType
Зборник на трудови 2018-175-183 inkluzivno ili posebno.pdf.jpgИнклузивно образование или инклузивно посебно образованиеДимитрова Радојичиќ, Даниела ; Чичевска Јованова, Наташа 2018Proceeding article
CONVERGENCE.pdf.jpgКонвергентна инсуфицијенција кај децата со АДХДДимитрова Радојичиќ, Даниела 2018Journal Article
Metodika na rabota so lica so osteten vid.pdf.jpgМетодика на работа на лица со оштетен видДимитрова Радојичиќ, Даниела 2013Book
Општествено-економските аспекти на образованието и воспитанието на децата и младината со пречки во развојот.PDF.jpgОпштествено-економските аспекти на образованието и воспитанието на децата и младината со пречки во развојот во сегашните услови на транзицијаАјдински, Љупчо; Јачова, Зора ; Димитрова, Даниела ; Чичевска, Наташа 1998Proceeding article
ddradojicic2006.pdf.jpgПроценка и рехабилитација на функционалниот вид кај слабовидните децаДимитрова Радојичиќ, Даниела 2006Thesis