Ве молиме користете го овој идентификатор да го цитирате или поврзете овој запис: http://hdl.handle.net/20.500.12188/16751
Наслов: THE IMPACT OF INSERTION ON SOME TECHNOLOGICAL CHARACTERS OF BASMAK TOBACCO VARIETIES IN THE REPUBLIC OF MACEDONIA
Authors: K.Koshoska, I. Risteski, Romina Kabranova
Issue Date: 2018
URI: http://hdl.handle.net/20.500.12188/16751
Appears in Collections:Faculty of Agricultural Sciences and Food: Journal Articles

Files in This Item:
File Опис SizeFormat 
THEIMPACTOFINSERTIONONSOMETECHNOLOGICALCHARACTERSOFBASMAK.pdf3.39 MBAdobe PDFView/Open
Прикажи целосна запис

Page view(s)

23
checked on 21.5.2024

Download(s)

6
checked on 21.5.2024

Google ScholarTM

Проверете


Записите во DSpace се заштитени со авторски права, со сите права задржани, освен ако не е поинаку наведено.