Ве молиме користете го овој идентификатор да го цитирате или поврзете овој запис:
http://hdl.handle.net/20.500.12188/16751| Наслов: | THE IMPACT OF INSERTION ON SOME TECHNOLOGICAL CHARACTERS OF BASMAK TOBACCO VARIETIES IN THE REPUBLIC OF MACEDONIA | Authors: | K.Koshoska, I. Risteski, Romina Kabranova | Issue Date: | 2018 | URI: | http://hdl.handle.net/20.500.12188/16751 |
| Appears in Collections: | Faculty of Agricultural Sciences and Food: Journal Articles |
Files in This Item:
| File | Опис | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| THEIMPACTOFINSERTIONONSOMETECHNOLOGICALCHARACTERSOFBASMAK.pdf | 3.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
Page view(s)
60
checked on 26.11.2025
Download(s)
13
checked on 26.11.2025
Google ScholarTM
Проверете
Записите во DSpace се заштитени со авторски права, со сите права задржани, освен ако не е поинаку наведено.