Ве молиме користете го овој идентификатор да го цитирате или поврзете овој запис: http://hdl.handle.net/20.500.12188/16751
Наслов: THE IMPACT OF INSERTION ON SOME TECHNOLOGICAL CHARACTERS OF BASMAK TOBACCO VARIETIES IN THE REPUBLIC OF MACEDONIA
Authors: K.Koshoska, I. Risteski, Romina Kabranova
Issue Date: 2018
URI: http://hdl.handle.net/20.500.12188/16751
Appears in Collections:Faculty of Agricultural Sciences and Food: Journal Articles

Files in This Item:
File Опис SizeFormat 
THEIMPACTOFINSERTIONONSOMETECHNOLOGICALCHARACTERSOFBASMAK.pdf3.39 MBAdobe PDFView/Open
Прикажи целосна запис

Page view(s)

60
checked on 26.11.2025

Download(s)

13
checked on 26.11.2025

Google ScholarTM

Проверете


Записите во DSpace се заштитени со авторски права, со сите права задржани, освен ако не е поинаку наведено.