Loading... 2 0 5 0 false
mtod.jpg picture
Full Name
Todorovska, Marija
Vernacular Name
Марија Тодоровска
 
Variants
Тодоровска, Марија
Todorovska, M.
Тодоровска, М.
 
Main Affiliation
 
Working groups
 
Email
brilhonosolhos87@yahoo.fr
 
 
Researcher ID
 
Loading... 3 0 5 0 false

Publications

Results 1-7 of 7 (Search time: 0.174 seconds).

PreviewTitleAuthor(s)Issue DateType
1Filozofijata vo obrazovanieto - 2.pdf.jpgФилозофијата во образованиетоДонев, Дејан ; Поповска, Јасмина ; Тодоровска, Марија ; Џепароски, Иван ; Димишковска, Ана 2019Monograph
2Неискажливата природа на божественотоТодоровска, Марија 2020Monograph
3Todorovska, M. - Mitot kako sveta skazna (2015).pdf.jpgМитот како света сказнаТодоровска, Марија 2015Monograph
4Иновацијата низ хуманистичките и општествените наукиПетковска, Антоанела ; Наумова, Катерина ; Тодоровска, Марија ; Саракински, Војислав 2020Monograph
5Todorovska M. - Dijabolicnata priroda na svetoto (2016).pdf.jpgДијаболичната природа на светотоТодоровска, Марија 2016Monograph
6mtodorovska2013.pdf.jpgДијаболичната природа на светотоТодоровска, Марија 2013Thesis
7Амбивалентноста на демонското во Месопотамија и Стар ЕгипетТодоровска, Марија 2022Monograph