Browsing by Author J.iliev, Aleksandra


Or, select a letter below to browse by last name
0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Showing results 19 to 24 of 24 < previous 
PreviewTitleAuthor(s)Issue DateType
Годишник на Економски факултет- Скопје 2017_AJ (1).pdf.jpgВлијанието на емоционалната интелигенција врз лидерството во македонските компанииЈанеска илиев, Александра 2017Article
godisnik 2016 (1)_АЈ.pdf.jpgИмпликациите на трансакционото и трансформационото лидерство во компаниите во Република МакедонијаЈанеска илиев, Александра 2016Article
Godisnik2018finalAJ.pdf.jpgКако едукацијата и работното искуство влијаат на претприемачките намери на студентите?Јанеска илиев, Александра Nov-2018Article
2015_АЈ годишник финал.pdf.jpgКарактеристики на планирањето кај малите бизниси во Република МакедонијаЈанеска илиев, Александра 2015Article
Моделирање на сегментите на пазарот на труд низ перспективите на дипломираните економисти на Економски факултет - СкопјеTrpeski, Predrag ; Bucevska, Vesna ; Cvetkoska, Violeta ; Ivanovski, Igor ; J.iliev, Aleksandra ; Peovski, Filip ; Kozheski, Kristijan 2022Monograph
godishnik_2019 (1).pdf.jpgФузијата и реструктурирањето – можни алтернативни механизми за подобро распоредувње на здравствените ресурсиЈанеска илиев, Александра ; Блажески, Дејан2019Article