Browsing by Author Karovska Ristovska, Aleksandra


Or, select a letter below to browse by last name
0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Showing results 21 to 22 of 22 < previous 
PreviewTitleAuthor(s)Issue DateType
Познавање на делови на тело кај лица со интелектуална попреченостКаровска Ристовска, Александра ; Филиповска, Маја2017Journal Article
procena i strategii za rabota.pdf.jpgПроцена и стратегии за работа со ученици со дислексија, дисграфија, дискалкулија и диспраксијаКаровска Ристовска, Александра ; Кардалеска, Љубица; Ајдински, Горан ; Шурбановска, Орхидеја 2018Book