Ве молиме користете го овој идентификатор да го цитирате или поврзете овој запис:
http://hdl.handle.net/20.500.12188/27955
Наслов: | Design of experiments (DoE) to model phenolic compounds recovery from grape pomace using ultrasounds | Authors: | Ćućuz, Veljko Cvejić, Jelena Torović, Ljilja Gojković-Bukarica, Ljiljana Acevska, Jelena Dimitrovska, Aneta Aldawoud, Turki M. S. Galanakis, Charis M. |
Issue Date: | 22-ное-2021 | Publisher: | Springer Science and Business Media LLC | Journal: | Journal of Food Science and Technology | URI: | http://hdl.handle.net/20.500.12188/27955 | DOI: | 10.1007/s13197-021-05317-9 |
Appears in Collections: | Faculty of Pharmacy: Journal Articles |
Прикажи целосна запис
Записите во DSpace се заштитени со авторски права, со сите права задржани, освен ако не е поинаку наведено.