Ве молиме користете го овој идентификатор да го цитирате или поврзете овој запис: http://hdl.handle.net/20.500.12188/26797
Наслов: Pre-fermentative Treatment of Grape Juice and Must from Vranec Variety with a Glucose Oxidase from Aspergillus niger
Authors: Petkova, Verica
Mladenoska, Irina 
Dimitrovski, Darko 
Stafilov, Trajce
Stefova, Marina 
Issue Date: 5-сеп-2020
Publisher: Springer International Publishing
Conference: Experimental and Computational Investigations in Engineering
URI: http://hdl.handle.net/20.500.12188/26797
DOI: 10.1007/978-3-030-58362-0_6
Appears in Collections:Faculty of Technology and Metallurgy: Journal Articles

Прикажи целосна запис

Page view(s)

48
checked on 11.5.2024

Google ScholarTM

Проверете

Altmetric


Записите во DSpace се заштитени со авторски права, со сите права задржани, освен ако не е поинаку наведено.