Ве молиме користете го овој идентификатор да го цитирате или поврзете овој запис: http://hdl.handle.net/20.500.12188/26796
Наслов: Anthocyanin composition of Vranec, Cabernet Sauvignon, Merlot and Pinot Noir grapes as indicator of their varietal differentiation
Authors: Dimitrovska, Maja
Bocevska, Mirjana 
Dimitrovski, Darko 
Murkovic, Michael
Issue Date: 22-јан-2011
Publisher: Springer Science and Business Media LLC
Journal: European Food Research and Technology
URI: http://hdl.handle.net/20.500.12188/26796
DOI: 10.1007/s00217-011-1425-9
Appears in Collections:Faculty of Technology and Metallurgy: Journal Articles

Прикажи целосна запис

Page view(s)

56
checked on 11.5.2024

Google ScholarTM

Проверете

Altmetric


Записите во DSpace се заштитени со авторски права, со сите права задржани, освен ако не е поинаку наведено.