Ве молиме користете го овој идентификатор да го цитирате или поврзете овој запис: http://hdl.handle.net/20.500.12188/24650
Наслов: Effect of probiotic L casei-01 fermented soy milk on systolic blood pressure of spontaneously hypertensive rats
Authors: Jurhar Pavlova, Maja 
Mladenovska, K 
Panovski, N 
Gjorgjievska, K 
Kikerkov, I 
Cekovska, S 
Petrovska, M 
Issue Date: 2015
Journal: Physioacta
URI: http://hdl.handle.net/20.500.12188/24650
Appears in Collections:Faculty of Medicine: Journal Articles

Files in This Item:
File Опис SizeFormat 
phyzioacta2015 Vol 9(1).jpg68.01 kBJPEGThumbnail
View/Open
physioacta 2015 effect of Lcasei on.jpg106.46 kBJPEGThumbnail
View/Open
Прикажи целосна запис

Page view(s)

35
checked on 29.4.2024

Download(s)

12
checked on 29.4.2024

Google ScholarTM

Проверете


Записите во DSpace се заштитени со авторски права, со сите права задржани, освен ако не е поинаку наведено.