Skip navigation
Универзитет
,,Св. Кирил и Методиј" - Скопје
МК
EN
Пријавете се на:
Мој профил
Добивање на e-mail
известувања
Уредување детали на сметка
Помош
Repository of UKIM
Faculty of Agricultural Sciences and Food
Репозиториум на трудови на УКИМ
Faculty of Agricultural Sciences and Food
Прелистај
Датум на издавање
Автор
Наслов
Тема
Оддел
Збирки во оваа организација
Faculty of Agricultural Sciences and Food: Books
Faculty of Agricultural Sciences and Food: Conference papers
Faculty of Agricultural Sciences and Food: Journal Articles
Faculty of Agricultural Sciences and Food: PhD Theses
Прелистај
Датум на издавање
Автор
Наслов
Тема
Оддел
Последно внесени записи
1.0
2.0
атом на
IoT Techniques for Digital Agriculture Monitoring and Soil Nutrients Assessment
Развивање на аналитичка метода за определување на некои вештачки засладувачи кои се употребуваат во прехранбената индустрија
Total anthocyanins in fresh fruit and compote of "oblacinska" sour cherry (Prunus cerasus L.)
Quantification of carotenoids in some varieties of red peppers (Capsicum annum L.) and their processed products
Artificial sweeteners in various food products - quantification and intake assessment
Зачленете се да добивате дневни e-mail известување на нови дополнувања на оваа збирка