Ве молиме користете го овој идентификатор да го цитирате или поврзете овој запис: http://hdl.handle.net/20.500.12188/15960
Наслов: Phenolic compounds and antioxidant activity of Macedonian red wines
Authors: Ivanova-Petropulos, Violeta
Hermosín-Gutiérrez, Isidro
Boros, Borbála
Stefova, Marina 
Stafilov, Trajče
Vojnoski, Borimir
Dörnyei, Ágnes
Kilár, Ferenc
Issue Date: авг-2015
Publisher: Elsevier BV
Journal: Journal of Food Composition and Analysis
URI: http://hdl.handle.net/20.500.12188/15960
DOI: 10.1016/j.jfca.2015.01.002
Appears in Collections:Faculty of Natural Sciences and Mathematics: Journal Articles

Прикажи целосна запис

Page view(s)

28
checked on 11.5.2024

Google ScholarTM

Проверете

Altmetric


Записите во DSpace се заштитени со авторски права, со сите права задржани, освен ако не е поинаку наведено.