Ве молиме користете го овој идентификатор да го цитирате или поврзете овој запис: http://hdl.handle.net/20.500.12188/12897
Наслов: Comparative analysis of fatty acid composition of saffron (crocus sativus L.) from different origins
Authors: Mila Arapceska
Zivko Jankuloski
Hajrulai Musliu, Zehra 
Uzunov, Risto 
Issue Date: 3-окт-2014
Publisher: Cost action FA1101
Проект: COST action FA1101
Conference: Food and Agriculture Cost action FA1101 Saffron Omics 2014 Annual Conference
URI: http://hdl.handle.net/20.500.12188/12897
Appears in Collections:Faculty of Veterinary Medicine: Journal Articles

Files in This Item:
File Опис SizeFormat 
63.pdf905.51 kBAdobe PDFView/Open
Прикажи целосна запис

Page view(s)

53
checked on 28.4.2024

Download(s)

7
checked on 28.4.2024

Google ScholarTM

Проверете


Записите во DSpace се заштитени со авторски права, со сите права задржани, освен ако не е поинаку наведено.