Ве молиме користете го овој идентификатор да го цитирате или поврзете овој запис:
http://hdl.handle.net/20.500.12188/12897
Наслов: | Comparative analysis of fatty acid composition of saffron (crocus sativus L.) from different origins | Authors: | Mila Arapceska Zivko Jankuloski Hajrulai Musliu, Zehra Uzunov, Risto |
Issue Date: | 3-окт-2014 | Publisher: | Cost action FA1101 | Проект: | COST action FA1101 | Conference: | Food and Agriculture Cost action FA1101 Saffron Omics 2014 Annual Conference | URI: | http://hdl.handle.net/20.500.12188/12897 |
Appears in Collections: | Faculty of Veterinary Medicine: Journal Articles |
Прикажи целосна запис
Page view(s)
81
Last Week
3
3
Last month
checked on 20.7.2025
Download(s)
11
checked on 20.7.2025
Google ScholarTM
Проверете
Записите во DSpace се заштитени со авторски права, со сите права задржани, освен ако не е поинаку наведено.