Ве молиме користете го овој идентификатор да го цитирате или поврзете овој запис:
                
       http://hdl.handle.net/20.500.12188/12897| Наслов: | Comparative analysis of fatty acid composition of saffron (crocus sativus L.) from different origins | Authors: | Mila Arapceska Zivko Jankuloski Hajrulai Musliu, Zehra Uzunov, Risto | Issue Date: | 3-окт-2014 | Publisher: | Cost action FA1101 | Проект: | COST action FA1101 | Conference: | Food and Agriculture Cost action FA1101 Saffron Omics 2014 Annual Conference | URI: | http://hdl.handle.net/20.500.12188/12897 | 
| Appears in Collections: | Faculty of Veterinary Medicine: Journal Articles | 
Прикажи целосна запис
Page view(s)
81
			Last Week
			
3
		3
			Last month
			
						
					
					
						
							
						
						
					
							
					
								
		
	
			checked on 20.7.2025
		
	Download(s)
11
			checked on 20.7.2025
		
	Google ScholarTM
		
		
   		    Проверете
	Записите во DSpace се заштитени со авторски права, со сите права задржани, освен ако не е поинаку наведено.
