Ве молиме користете го овој идентификатор да го цитирате или поврзете овој запис: http://hdl.handle.net/20.500.12188/12755
Наслов: Масно-киселински состав на кашкавали од растително потекло
Authors: Mila Arapceska
Zehra Hajrulai-Musliu
Uzunov, Risto
Velimir Stojkovski
Pavle Sekulovki
Jovanka Tuteska
Zivko Jankulovski
Dimce Kitanovski
Issue Date: 12-ное-2010
Publisher: Univerzitet “Sv. Kliment Ohridski” - Bitola, Fakultet za biotehnicki nauki - Bitola
Conference: II Научна конференција Квалитет и безбедност на храна со меѓународно учество
URI: http://hdl.handle.net/20.500.12188/12755
Appears in Collections:Faculty of Veterinary Medicine: Conference papers

Files in This Item:
File Опис SizeFormat 
5.pdf672.45 kBAdobe PDFView/Open
Прикажи целосна запис

Page view(s)

29
checked on 20.5.2024

Download(s)

22
checked on 20.5.2024

Google ScholarTM

Проверете


Записите во DSpace се заштитени со авторски права, со сите права задржани, освен ако не е поинаку наведено.