Ве молиме користете го овој идентификатор да го цитирате или поврзете овој запис: http://hdl.handle.net/20.500.12188/12755
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorMila Arapceskaen_US
dc.contributor.authorZehra Hajrulai-Musliuen_US
dc.contributor.authorUzunov, Ristoen_US
dc.contributor.authorVelimir Stojkovskien_US
dc.contributor.authorPavle Sekulovkien_US
dc.contributor.authorJovanka Tuteskaen_US
dc.contributor.authorZivko Jankulovskien_US
dc.contributor.authorDimce Kitanovskien_US
dc.date.accessioned2021-05-26T19:01:01Z-
dc.date.available2021-05-26T19:01:01Z-
dc.date.issued2010-11-12-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12188/12755-
dc.language.isomken_US
dc.publisherUniverzitet “Sv. Kliment Ohridski” - Bitola, Fakultet za biotehnicki nauki - Bitolaen_US
dc.titleМасно-киселински состав на кашкавали од растително потеклоen_US
dc.typeProceeding articleen_US
dc.relation.conferenceII Научна конференција Квалитет и безбедност на храна со меѓународно учествоen_US
item.fulltextWith Fulltext-
item.grantfulltextopen-
Appears in Collections:Faculty of Veterinary Medicine: Conference papers
Files in This Item:
File Опис SizeFormat 
5.pdf672.45 kBAdobe PDFView/Open
Прикажи едноставен запис

Page view(s)

83
Last Week
1
Last month
checked on 21.7.2025

Download(s)

37
checked on 21.7.2025

Google ScholarTM

Проверете


Записите во DSpace се заштитени со авторски права, со сите права задржани, освен ако не е поинаку наведено.