Ве молиме користете го овој идентификатор да го цитирате или поврзете овој запис: http://hdl.handle.net/20.500.12188/11852
Наслов: Acrylamide content in food commodities and its risk assessment in the population
Authors: E. Dimitrieska - Stojkovikj, A. Angeleska, B. Stojanovska-Dimzoska, Z. Hajrulai-Musliu, D. Koceva, R. Uzunov, G. Ilievska, G. Stojkovic, D. Jankuloski
Keywords: Acrylamide, Liquid chromatography, Mass spectrometry, Food, Risk assessment
Issue Date: јун-2019
Publisher: Shahid Sadoughi University of Medical Sciences
Journal: Journal of Food Quality and Hazard Control, 6, 101-108.
URI: http://hdl.handle.net/20.500.12188/11852
DOI: 10.18502/jfqhc.6.3.1383
Appears in Collections:Faculty of Veterinary Medicine: Journal Articles

Files in This Item:
File Опис SizeFormat 
trud 34.pdf419.71 kBAdobe PDFView/Open
Прикажи целосна запис

Page view(s)

48
checked on 2.5.2024

Download(s)

31
checked on 2.5.2024

Google ScholarTM

Проверете

Altmetric


Записите во DSpace се заштитени со авторски права, со сите права задржани, освен ако не е поинаку наведено.