Ве молиме користете го овој идентификатор да го цитирате или поврзете овој запис:
http://hdl.handle.net/20.500.12188/11852
Наслов: | Acrylamide content in food commodities and its risk assessment in the population | Authors: | E. Dimitrieska - Stojkovikj, A. Angeleska, B. Stojanovska-Dimzoska, Z. Hajrulai-Musliu, D. Koceva, R. Uzunov, G. Ilievska, G. Stojkovic, D. Jankuloski | Keywords: | Acrylamide, Liquid chromatography, Mass spectrometry, Food, Risk assessment | Issue Date: | јун-2019 | Publisher: | Shahid Sadoughi University of Medical Sciences | Journal: | Journal of Food Quality and Hazard Control, 6, 101-108. | URI: | http://hdl.handle.net/20.500.12188/11852 | DOI: | 10.18502/jfqhc.6.3.1383 |
Appears in Collections: | Faculty of Veterinary Medicine: Journal Articles |
Files in This Item:
File | Опис | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
trud 34.pdf | 419.71 kB | Adobe PDF | View/Open |
Page view(s)
113
Last Week
37
37
Last month
checked on 30.6.2025
Download(s)
36
checked on 30.6.2025
Google ScholarTM
Проверете
Altmetric
Записите во DSpace се заштитени со авторски права, со сите права задржани, освен ако не е поинаку наведено.