Ве молиме користете го овој идентификатор да го цитирате или поврзете овој запис: http://hdl.handle.net/20.500.12188/11852
Наслов: Acrylamide content in food commodities and its risk assessment in the population
Authors: E. Dimitrieska - Stojkovikj, A. Angeleska, B. Stojanovska-Dimzoska, Z. Hajrulai-Musliu, D. Koceva, R. Uzunov, G. Ilievska, G. Stojkovic, D. Jankuloski
Keywords: Acrylamide, Liquid chromatography, Mass spectrometry, Food, Risk assessment
Issue Date: јун-2019
Publisher: Shahid Sadoughi University of Medical Sciences
Journal: Journal of Food Quality and Hazard Control, 6, 101-108.
URI: http://hdl.handle.net/20.500.12188/11852
DOI: 10.18502/jfqhc.6.3.1383
Appears in Collections:Faculty of Veterinary Medicine: Journal Articles

Files in This Item:
File Опис SizeFormat 
trud 34.pdf419.71 kBAdobe PDFView/Open
Прикажи целосна запис

Page view(s)

113
Last Week
37
Last month
checked on 30.6.2025

Download(s)

36
checked on 30.6.2025

Google ScholarTM

Проверете

Altmetric


Записите во DSpace се заштитени со авторски права, со сите права задржани, освен ако не е поинаку наведено.