Ве молиме користете го овој идентификатор да го цитирате или поврзете овој запис: http://hdl.handle.net/20.500.12188/11852
Наслов: Acrylamide content in food commodities and its risk assessment in the population
Authors: E. Dimitrieska - Stojkovikj, A. Angeleska, B. Stojanovska-Dimzoska, Z. Hajrulai-Musliu, D. Koceva, R. Uzunov, G. Ilievska, G. Stojkovic, D. Jankuloski
Keywords: Acrylamide, Liquid chromatography, Mass spectrometry, Food, Risk assessment
Issue Date: јун-2019
Publisher: Shahid Sadoughi University of Medical Sciences
Journal: Journal of Food Quality and Hazard Control, 6, 101-108.
URI: http://hdl.handle.net/20.500.12188/11852
DOI: 10.18502/jfqhc.6.3.1383
Appears in Collections:Faculty of Veterinary Medicine: Journal Articles

Files in This Item:
File Опис SizeFormat 
trud 34.pdf419.71 kBAdobe PDFView/Open
Прикажи целосна запис

Page view(s)

166
Last Week
0
Last month
checked on 26.11.2025

Download(s)

43
checked on 26.11.2025

Google ScholarTM

Проверете

Altmetric


Записите во DSpace се заштитени со авторски права, со сите права задржани, освен ако не е поинаку наведено.