Browsing by Type Other


Or, select a letter below to start browsing
0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Showing results 50 to 69 of 75 < previous   next >
PreviewTitleAuthor(s)Issue DateType
18.pdf.jpgКореографија за 38то издание на Интернационалниот фестивал на филмската камера „Браќа Манаки“Iskra ShukarovaOct-2017Other
2015-667-686.pdf.jpgКОРИСТЕЊЕ НА АЛАТКАТА МАПА НА УМОТ ВО НАСТАВАТА И ВО УЧЕЊЕТОЦветкоска, Виолета 2015Other
17.pdf.jpgКултурен центар ЗИЛ МоскваIskra ShukarovaOct-2019Other
IMG_1465.JPG.jpgЛибертанго - Астор ПиацолаКореограф: Сабрина Боско - Италија; Либрето: Наташа Поплавска; Светло и Костими: Александар Ношпал20-Jun-2019Other
5.pdf.jpgМајсторот и МаргаритаIskra Shukarova2016Other
Annual of the Faculty of Economics  2014-221-238.pdf.jpgМЕРЕЊЕ НА ЕФИКАСНОСТА НА БАНКАРСКИОТ СЕКТОР ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈАНаумовска, Елена ; Цветкоска, Виолета 2014Other
IMG_1458.JPG.jpgОгнени градини - Мануел де ФаљаКореограф: Џемјс Амар - Франција; Сценограф: Зоран Костовски; Костимограф: Александар Ношпал; Дирегент: Бисера Чадловска30-Jan-2016Other
Патохистолошки промени во гингивата во зависност од местоположбата на гингивалниот раб на забната коронкаПеткова Е, Шабанов Е, Јовановски М, Накова М.1990Other
pozitivno roditelstvo.pdf.jpgПозитивна дисциплина и позитивно родителство/старателствоФрицханд, Ана ; Георгиевска, Софија 2018Other
Godisnik 2016 Violeta Cvetkoska.pdf.jpgПРИСТАПОТ НА НАУКАТА ЗА МЕНАЏМЕНТ И НЕЈЗИНАТА ПРИМЕНА ВО ПРАКСАТА СО ПОСЕБЕН ОСВРТ НА СРЕДНИТЕ ПРЕТПРИЈАТИЈА ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈАЦветкоска, Виолета 2016Other
Проект МIskra ShukarovaMar-2018Other
3.pdf.jpgПроект „Чудна шума“Iskra ShukarovaApr-2018Other
10.pdf.jpgРазговори со СараIskra ShukarovaNov-2019Other
IMG_1454.JPG.jpgРајмонда - Александар ГлазуновКореограф: Виктор Јаременко - Украина; Сценограф: Андреј Злобин - Украина; Костимограф: Гана Ипатиева - Украина; Диригент: Бисера Чадловска24-Apr-2015Other
13.pdf.jpgРеПЛАТФОРМАIskra ShukarovaNov-2018Other
Рецензија на монографијата Танец : промотор на фолклорно-корегорафската школа со национален предзнак / Кирил Тодевски, Блаже ПалчевскиДимитријевски, Александар2014Other
IMG_1467.JPG.jpgСамсон и ДалилаМузика: Камиј Сен-Санс; Кореграф: Роналд Савковиќ - Хрватска; Сценограф: Зоран Костовски; Костимограф: Александар Ношпал17-Feb-2018Other
Споредбени испитувања на морфометриските карактеристики и составот на трупот на виножитната и речната пастрмкаBelichovska Katerina8-Dec-2006Other
Стварно право Практикум.pdf.jpgСтварно право - ПрактикумРодна Живковска; Тина Пржеска2018Other
Учам да пишувам (работна тетратка).pdf.jpgУчам да пишувамЧичевска Јованова, Наташа ; Тодорова, Славица2014Other