Browsing by Author Donev, Dejan


Or, select a letter below to browse by last name
0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Showing results 73 to 92 of 128 < previous   next >
PreviewTitleAuthor(s)Issue DateType
Homo superior.pdf.jpgZa Homo superiora i za jednu etiku ljudskog poboljšanjaDonev, Dejan 2012Proceeding article
jahr_2019_2_dejan_donev_zabranjena_proizvodnja_i_promet_gmo_a.pdf.jpgZabranjena proizvodnja i promet GMO-a u Sjevernoj MakedonijiDonev, Dejan 2019Journal Article
Биоетиката и новинарството – Прилог кон биоетичката едукација на новинаритеДонев, Дејан 2012Proceeding article
Zbornik - za print.pdf.jpgБиоетиката – знак на новото доба: биоетиката, медиумите, правото и медицинатаДонев, Дејан 2012Proceedings
bioetika 2 CC 2019 - 1.pdf.jpgБиоетиката –Знакот на новото времеДонев, Дејан (ур.) 2019Proceedings
Евтаназија.pdf.jpgБиоетичките аспекти во дебатата за евтаназијатаДонев, Дејан 2013Book chapter
Donev - Bioeticki perspektivi na surogat majcinstvoto.pdf.jpgБиоетичките перспективи на сурогат мајчинствотоДонев, Дејан 2019Proceeding article
Politicka misla 33.pdf.jpgБолоњскиот образовен концепт и земјите во транзицијаДонев, Дејан 2011Journal Article
Profesionalno-i-odgovorno-novinarstvo-WEB.pdf.jpgБорбата на медиумите за подобро утре не смее да запреДонев, Дејан 2017Book chapter
Donev D. - Voved vo etikata (2018).pdf.jpgВовед во етикатаДонев, Дејан 2018Book
Водство и етика - учебник.pdf.jpgВодство и етикаДонев, Дејан 2017Book
Delovnite zaednici i eko-etickite standardi.pdf.jpgДеловните заедници и еко-етичките стандардиДонев, Дејан 2006Journal Article
202002110914.pdf.jpgДо веродостојност на медиумите преку развиен етос на публиката и нејзина медиумска писменостДонев, Дејан 2018Journal Article
06. Dejan Donev - Bioetikata i ekoloskata etika.pdf.jpgЕко-етичките проблеми како круцијален дел на биоетичките дилемиДонев, Дејан 2011Journal Article
Ekoloska etika.pdf.jpgЕколошка етика - доблест или борба за опстанокДонев, Дејан 2005Journal Article
Etika za pecat (final).pdf.jpgЕтика во новинарствотоДонев, Дејан 2011Book
Дејан Донев - Магистерска.pdf.jpgЕтика на дејствувањето во невладините организацииДонев, Дејан 2005Thesis
Етиката на дејствувањето во и на невладините организацииДонев, Дејан 2007Article
Branko Zelenkov.pdf.jpgЕтиката на менаџерството како етика на одлучувањето, раководењето и управувањетоДонев, Дејан 2012Article
Politicka misla 14.pdf.jpgЕтички размисли за изборниот фер-плеј и НВО-концептот како гласот на народотДонев, Дејан 2006Journal Article