Browsing "Faculty of Economics" by Subject аверзија кон ризик, премија за ризик, функција на корисност

Showing results 1 to 1 of 1
PreviewTitleAuthor(s)Issue DateType
Аверзија на ризик и алокација на капитал во ризични средства: случајот на Република МакедонијаНаумоски, Александар 2012Journal Article