Ве молиме користете го овој идентификатор да го цитирате или поврзете овој запис: http://hdl.handle.net/20.500.12188/350
Наслов: Effect of pulsed electric field coupled with vacuum infusion on quality parameters of frozen/thawed strawberries
Authors: Velickova, Elena
Tylewicz, Urszula
Dalla Rosa, Marco
Winkelhausen, Eleonora
Kuzmanova, Slobodanka
Romani, Santina
Issue Date: сеп-2018
Publisher: Elsevier BV
Journal: Journal of Food Engineering
URI: http://hdl.handle.net/20.500.12188/350
DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2018.03.030
Appears in Collections:Faculty of Technology and Metallurgy: Journal Articles

Прикажи целосна запис

Page view(s)

244
Last Week
4
Last month
1
checked on 21.6.2025

Google ScholarTM

Проверете

Altmetric


Записите во DSpace се заштитени со авторски права, со сите права задржани, освен ако не е поинаку наведено.