Ве молиме користете го овој идентификатор да го цитирате или поврзете овој запис:
http://hdl.handle.net/20.500.12188/33570
Наслов: | Amplicon-based metagenomic characterization of the microbiome of the traditional “Bieno” cheese produced in North Macedonia | Authors: | Josifovska, Slavica Posheva, Vilma Doytchinov, Vesselin V. Papadimitriou, Konstantinos Bazukyan, Inga Gotcheva, Velitchka Dimov, Svetoslav G. |
Issue Date: | фев-2024 | Publisher: | Elsevier BV | Journal: | Food Bioscience | URI: | http://hdl.handle.net/20.500.12188/33570 | DOI: | 10.1016/j.fbio.2023.103552 |
Appears in Collections: | Faculty of Natural Sciences and Mathematics, Institute of Biology: Journal Articles |
Прикажи целосна запис
Записите во DSpace се заштитени со авторски права, со сите права задржани, освен ако не е поинаку наведено.