Ве молиме користете го овој идентификатор да го цитирате или поврзете овој запис: http://hdl.handle.net/20.500.12188/31734
Наслов: THE EFFECT OF STARTER CULTURES ON WEIGHT LOSS IN DRY-CURED PORK LOIN PRODUCED WITH AND WITHOUT NITRITES
Authors: Silovska Nikolova, Aleksandra
Pejkovski, Zlatko 
Srbinovska, Sonja 
Santa, Dushica 
Todorovska, Nadica
Issue Date: 2023
Publisher: University Ss. Cyril and Methodius in Skopje
Journal: Journal of Agricultural, Food and Environmental Sciences
URI: http://hdl.handle.net/20.500.12188/31734
DOI: 10.55302/jafes23772001sn
Appears in Collections:Faculty of Agricultural Sciences and Food: Conference papers

Прикажи целосна запис

Page view(s)

42
checked on 3.5.2025

Google ScholarTM

Проверете

Altmetric


Записите во DSpace се заштитени со авторски права, со сите права задржани, освен ако не е поинаку наведено.