Skip navigation
Универзитет
,,Св. Кирил и Методиј" - Скопје
МК
EN
Пријавете се на:
Мој профил
Добивање на e-mail
известувања
Уредување детали на сметка
Помош
Repository of UKIM
Institute of Animal Science
Репозиториум на трудови на УКИМ
Institute of Animal Science
Прелистај
Датум на издавање
Автор
Наслов
Тема
Оддел
Збирки во оваа организација
Institute of Cattle-breeding: Books
Institute of Cattle-breeding: Conference papers
Institute of Cattle-breeding: Journal Articles
Institute of Cattle-breeding: PhD Theses
Прелистај
Датум на издавање
Автор
Наслов
Тема
Оддел
Последно внесени записи
1.0
2.0
атом на
EVALUATION OF NITRITE AND NITRATE CONTENT IN MEAT PRODUCTS AVAILABLE ON THE MACEDONIAN MARKET
Практикум по технологија на месо
EFFECT OF TOASTING ON THE FAT CONTENT OF SOYBEANS (Glycine max L. Merrill)
INFLUENCE AND ROLE OF FAT ON THE SENSORY CHARACTERISTICS OF MEAT PRODUCTS
MEAT PRODUCTION IN THE R. N. MACEDONIA IN COMPARISON WITH OTHER FORMER YUGOSLAV COUNTRIES
Зачленете се да добивате дневни e-mail известување на нови дополнувања на оваа збирка