Ве молиме користете го овој идентификатор да го цитирате или поврзете овој запис: http://hdl.handle.net/20.500.12188/24647
Наслов: Viability of L. casei during fermentation in soymilk and freeze-dried soymilk; effect of cryoprotectant, rehydration and storage temperature
Authors: Lela Acevska
Kristina Mladenovska 
Tanja Petreska Ivanovska 
Maja Jurhar Pavlova 
Milena Petrovska 
Angela Delova
Lidija Petrusevska Tozi 
Issue Date: 2006
Journal: Macedonian pharmaceutical bulletin
URI: http://hdl.handle.net/20.500.12188/24647
Appears in Collections:Faculty of Medicine: Journal Articles

Files in This Item:
File Опис SizeFormat 
Lc Casei L Acevska Mac Pharm Bull 2006.pdf140.81 kBAdobe PDFView/Open
Прикажи целосна запис

Page view(s)

32
checked on 28.5.2024

Download(s)

10
checked on 28.5.2024

Google ScholarTM

Проверете


Записите во DSpace се заштитени со авторски права, со сите права задржани, освен ако не е поинаку наведено.