Ве молиме користете го овој идентификатор да го цитирате или поврзете овој запис: http://hdl.handle.net/20.500.12188/24647
Наслов: Viability of L. casei during fermentation in soymilk and freeze-dried soymilk; effect of cryoprotectant, rehydration and storage temperature
Authors: Lela Acevska
Kristina Mladenovska 
Tanja Petreska Ivanovska 
Maja Jurhar Pavlova 
Milena Petrovska 
Angela Delova
Lidija Petrusevska Tozi 
Issue Date: 2006
Journal: Macedonian pharmaceutical bulletin
URI: http://hdl.handle.net/20.500.12188/24647
Appears in Collections:Faculty of Medicine: Journal Articles

Files in This Item:
File Опис SizeFormat 
Lc Casei L Acevska Mac Pharm Bull 2006.pdf140.81 kBAdobe PDFView/Open
Прикажи целосна запис

Page view(s)

32
checked on 13.5.2024

Download(s)

9
checked on 13.5.2024

Google ScholarTM

Проверете


Записите во DSpace се заштитени со авторски права, со сите права задржани, освен ако не е поинаку наведено.