Faculty of Medicine: MA Theses Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 5 of 5
PreviewTitleAuthor(s)Issue DateType
Компаративна евалуација на хируршки методи на екцизија на птеригиум - магистерски трудМарковска Челева, Весна 2003Thesis
КАРДИОВАСКУЛАРEН МОРБИДИТЕТ КАЈ ПАЦИЕНТИ СО ХРОНИЧНА ОПСТРУКТИВНА БЕЛОДРОБНА БОЛЕСТBuklioska Ilievska, Daniela May-2017Thesis
ПРОЦЕНА НА ЗНАЕЊЕТО, ПЕРЦЕПЦИЈАТА НА РИЗИК И ОДНЕСУВАЊЕТО НА ГРАЃАНИТЕ НА СКОПЈЕ ЗА ВЛИЈАНИЕТО НА КЛИМАТСКИТЕ ПРОМЕНИ И АЕРОЗАГАДУВАЊЕТО ВРЗ АЛЕРГИСКИТЕ РЕСПИРАТОРНИ БОЛЕСТИ - Магистерски трудРистоска , Билјана Mar-2022Thesis
КОМПАРАТИВНА СТУДИЈА ЗА ДОЛГОРОЧНИТЕ РЕЗУЛТАТИ , ПОЈАВА НА РЕЦИДИВ И КВАЛИТЕТ НА ЖИВОТ ПО ХЕРНИОПЛАСТИКА СО ИМПЛАНТАЦИЈА НА ПОЛИПРОПИЛЕНСКИ НАСПРОТИ ПРОТЕЗИ ОД ЕКСПАНДИРАН ПОЛИТЕТРАФЛУОРОЕТИЛЕН - Магистерски трудМаргарита Пенева 2013Thesis
Влијание на неорганското олово во појавата на штетните ефекти врз здравјето на експонираните работници - магистерски трудСтолески, Сашо Nov-2009Thesis
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 5 of 5