Ве молиме користете го овој идентификатор да го цитирате или поврзете овој запис: http://hdl.handle.net/20.500.12188/16759
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorK. Kochoska, M. Srbinoska, Romina Kabranovaen_US
dc.date.accessioned2022-02-27T15:08:09Z-
dc.date.available2022-02-27T15:08:09Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12188/16759-
dc.titleCHEMICAL CHARACTERISTICS OF VARIETIES AND LINES OF THE BURLEY TYPE IN THE 2018 HARVESTen_US
dc.typeArticleen_US
item.fulltextWith Fulltext-
item.grantfulltextopen-
Appears in Collections:Faculty of Agricultural Sciences and Food: Journal Articles
Files in This Item:
File Опис SizeFormat 
Spisanie Tutun Kochoska Srbinoska Kabranova.pdf12.87 MBAdobe PDFView/Open
Прикажи едноставен запис

Page view(s)

35
checked on 1.7.2025

Download(s)

127
checked on 1.7.2025

Google ScholarTM

Проверете


Записите во DSpace се заштитени со авторски права, со сите права задржани, освен ако не е поинаку наведено.