Ве молиме користете го овој идентификатор да го цитирате или поврзете овој запис: http://hdl.handle.net/20.500.12188/15411
Наслов: Main factors for high bacterial count in raw cow milk
Authors: Angelovski Ljupco
Crceva Nikolovska Radmila
Keywords: total number of microorganisms, cow milk, milk quality
Issue Date: 2011
Publisher: Biotechnical Faculty of the University of Montenegro
Journal: Agriculture and Forestry
URI: http://hdl.handle.net/20.500.12188/15411
DOI: UDC (UDK) 637.1.07:636.2]:579.253
Appears in Collections:Faculty of Veterinary Medicine: Journal Articles

Files in This Item:
File Опис SizeFormat 
20120208-04 Angelovski and Nikolovska.pdf53.52 kBAdobe PDFView/Open
Прикажи целосна запис

Page view(s)

29
checked on 5.5.2024

Download(s)

15
checked on 5.5.2024

Google ScholarTM

Проверете

Altmetric


Записите во DSpace се заштитени со авторски права, со сите права задржани, освен ако не е поинаку наведено.