Ве молиме користете го овој идентификатор да го цитирате или поврзете овој запис: http://hdl.handle.net/20.500.12188/15401
Наслов: Microbiological properties and chemical composition of macedonian traditional white brined cheese
Authors: Mojsova Sandra
Jankuloski Dean
Sekulovski Pavle
Angelovski Ljupco
Ratkova Marija
Prodanov Mirko
Keywords: traditional, ewe’s milk cheese, pathogen bacteria, lactic acid bacteria
Issue Date: 2013
Journal: Macedonian Veterinary Review
URI: http://hdl.handle.net/20.500.12188/15401
DOI: https://macvetrev.mk/LoadArticleContent?DOI=637.35.055%28497.7%29
Appears in Collections:Faculty of Veterinary Medicine: Journal Articles

Files in This Item:
File Опис SizeFormat 
Mac Vet Rev 2013 (13-18).pdf296.31 kBAdobe PDFView/Open
Прикажи целосна запис

Page view(s)

35
checked on 18.7.2024

Download(s)

97
checked on 18.7.2024

Google ScholarTM

Проверете

Altmetric


Записите во DSpace се заштитени со авторски права, со сите права задржани, освен ако не е поинаку наведено.