Ве молиме користете го овој идентификатор да го цитирате или поврзете овој запис: http://hdl.handle.net/20.500.12188/15071
Наслов: Volatile Composition of Macedonian and Hungarian Wines Assessed by GC/MS
Authors: Ivanova, Violeta
Stefova, Marina 
Vojnoski, Borimir
Stafilov, Trajče
Bíró, Ildiko
Bufa, Anita
Felinger, Attila
Kilár, Ferenc
Issue Date: 5-јан-2012
Publisher: Springer Science and Business Media LLC
Journal: Food and Bioprocess Technology
URI: http://hdl.handle.net/20.500.12188/15071
DOI: 10.1007/s11947-011-0760-y
Appears in Collections:Faculty of Natural Sciences and Mathematics: Journal Articles

Прикажи целосна запис

Page view(s)

33
checked on 16.5.2024

Google ScholarTM

Проверете

Altmetric


Записите во DSpace се заштитени со авторски права, со сите права задржани, освен ако не е поинаку наведено.