Ве молиме користете го овој идентификатор да го цитирате или поврзете овој запис: http://hdl.handle.net/20.500.12188/14996
Наслов: Validation of a Method for Analysis of Aroma Compounds in Red Wine using Liquid–Liquid Extraction and GC–MS
Authors: Ivanova, Violeta
Stefova, Marina 
Stafilov, Trajče
Vojnoski, Borimir
Bíró, Ildiko
Bufa, Anita
Kilár, Ferenc
Issue Date: 23-мар-2012
Publisher: Springer Science and Business Media LLC
Journal: Food Analytical Methods
URI: http://hdl.handle.net/20.500.12188/14996
DOI: 10.1007/s12161-012-9401-y
Appears in Collections:Faculty of Natural Sciences and Mathematics: Journal Articles

Прикажи целосна запис

Page view(s)

48
checked on 13.5.2024

Google ScholarTM

Проверете

Altmetric


Записите во DSpace се заштитени со авторски права, со сите права задржани, освен ако не е поинаку наведено.