Ве молиме користете го овој идентификатор да го цитирате или поврзете овој запис: http://hdl.handle.net/20.500.12188/14905
Наслов: Identification of polyphenolic compounds in red and white grape varieties grown in R. Macedonia and changes of their content during ripening
Authors: Ivanova, Violeta
Stefova, Marina 
Vojnoski, Borimir
Dörnyei, Ágnes
Márk, László
Dimovska, Violeta
Stafilov, Trajče
Kilár, Ferenc
Issue Date: ное-2011
Publisher: Elsevier BV
Journal: Food Research International
URI: http://hdl.handle.net/20.500.12188/14905
DOI: 10.1016/j.foodres.2011.06.046
Appears in Collections:Faculty of Natural Sciences and Mathematics: Journal Articles

Прикажи целосна запис

Page view(s)

31
checked on 9.5.2024

Google ScholarTM

Проверете

Altmetric


Записите во DSpace се заштитени со авторски права, со сите права задржани, освен ако не е поинаку наведено.