Ве молиме користете го овој идентификатор да го цитирате или поврзете овој запис: http://hdl.handle.net/20.500.12188/12900
Наслов: Fatty acid composition of traditional ajvar produced in Macedonia
Authors: Hajrulai Musliu, Zehra 
Uzunov, Risto 
Biljana Stojanovska-Dimzoska
Elizabeta Dimitrieska-Stojkovikj
Aleksandra Angjeleska
Dean Jankuloski
Velimir Stojkovski
Issue Date: 9-апр-2015
Publisher: VetIstanbul group
Conference: II International VETinstanbul Group Congress
URI: http://hdl.handle.net/20.500.12188/12900
Appears in Collections:Faculty of Veterinary Medicine: Conference papers

Files in This Item:
File Опис SizeFormat 
68.pdf2.59 MBAdobe PDFView/Open
Прикажи целосна запис

Page view(s)

84
Last Week
1
Last month
checked on 20.7.2025

Download(s)

28
checked on 20.7.2025

Google ScholarTM

Проверете


Записите во DSpace се заштитени со авторски права, со сите права задржани, освен ако не е поинаку наведено.