Ве молиме користете го овој идентификатор да го цитирате или поврзете овој запис: http://hdl.handle.net/20.500.12188/12755
Наслов: Масно-киселински состав на кашкавали од растително потекло
Authors: Mila Arapceska
Zehra Hajrulai-Musliu
Uzunov, Risto
Velimir Stojkovski
Pavle Sekulovki
Jovanka Tuteska
Zivko Jankulovski
Dimce Kitanovski
Issue Date: 12-ное-2010
Publisher: Univerzitet “Sv. Kliment Ohridski” - Bitola, Fakultet za biotehnicki nauki - Bitola
Conference: II Научна конференција Квалитет и безбедност на храна со меѓународно учество
URI: http://hdl.handle.net/20.500.12188/12755
Appears in Collections:Faculty of Veterinary Medicine: Conference papers

Files in This Item:
File Опис SizeFormat 
5.pdf672.45 kBAdobe PDFView/Open
Прикажи целосна запис

Page view(s)

78
Last Week
1
Last month
checked on 4.5.2025

Download(s)

36
checked on 4.5.2025

Google ScholarTM

Проверете


Записите во DSpace се заштитени со авторски права, со сите права задржани, освен ако не е поинаку наведено.