Ве молиме користете го овој идентификатор да го цитирате или поврзете овој запис: http://hdl.handle.net/20.500.12188/12744
Наслов: EFFECTS OF STORAGE CONDITIONS ON FATTY ACID COMPOSITION OF YOGURT
Authors: Mila Arapceska
Maja Dimovski
Zehra Hajrulai-Musliu
Risto Uzunov
Issue Date: 20-окт-2017
Publisher: Faculty of Agricultural Sciences and Food-Skopje Ss. Cyril and Methodius University in Skopje, Republic of Macedonia
Conference: 3rd INTERNATIONAL SYMPOSIUM FOR AGRICULTURE AND FOOD ISAF 2017
URI: http://hdl.handle.net/20.500.12188/12744
Appears in Collections:Faculty of Veterinary Medicine: Conference papers

Files in This Item:
File Опис SizeFormat 
98.pdf3.76 MBAdobe PDFView/Open
Прикажи целосна запис

Page view(s)

152
Last Week
1
Last month
checked on 21.7.2025

Download(s)

39
checked on 21.7.2025

Google ScholarTM

Проверете


Записите во DSpace се заштитени со авторски права, со сите права задржани, освен ако не е поинаку наведено.