Ве молиме користете го овој идентификатор да го цитирате или поврзете овој запис:
http://hdl.handle.net/20.500.12188/12743
Наслов: | 107. Changes of fatty acids composition during yogurt processing | Authors: | Mila Arapceska Zehra Hajrulai-Musliu Jovanka Tuteska Risto Uzunov Maja Dimovski |
Issue Date: | 27-сеп-2018 | Publisher: | Faculty of Veterinary Medicine-Skopje, Ss. Cyril and Methodius University in Skopje, North Macedonia | Conference: | 5th International Vet-Istanbul Group Congress and 8th International Scientific Meeting Days of Veterinary Medicine | URI: | http://hdl.handle.net/20.500.12188/12743 |
Appears in Collections: | Faculty of Veterinary Medicine: Conference papers |
Прикажи целосна запис
Page view(s)
409
Last Week
0
0
Last month
checked on 21.7.2025
Download(s)
84
checked on 21.7.2025
Google ScholarTM
Проверете
Записите во DSpace се заштитени со авторски права, со сите права задржани, освен ако не е поинаку наведено.