Faculty of Philology: Conference papers Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 159
PreviewTitleAuthor(s)Issue DateType
Fjalëformimet parashtesore dhe prapashtesore te disa poezi të Lasgush PoradecitAdili-Çeliku, LuljetaNov-2020Journal Article
Komunikimi letrar i Lasgush Poradecit në poezinë Baladë bazuar në teorinë e lexuesit,UniversitetAdili-Çeliku, LuljetaNov-2020Journal Article
Komunikimi letrar, sfidë midis Naim Frashërit dhe Jeronim de Radës në veprën "Histori e Skënderbeut""Adili-Çeliku, LuljetaMay-2019Journal Article
Fjalëformimi në poezinë e NolitAdili-Çeliku, LuljetaJun-2019Proceedings
Recep Murat Bugariç Hikâyelerinin Tematik İncelenmesiFatima Hocin19-Oct-2018Reference Book
LVCs and Full Verbs: A Case of Synonymy or a Lack Thereof?Natasha Stojanovska-Ilievska2022Proceedings
APARATURA DIDAKTIKE NË TEKSTET SHKOLLORE TË PROF. REMZI NESIMITDIBRA-ZEQIRI FARKETA21-Mar-2019Article
LEXIMI- NJË MISION I RËNDËSHËM I BOTËS BASHKËKOHOREDIBRA-ZEQIRI FARKETA2018Article
LEKTYRA SHKOLLORE DHE FUNKSIONI I SAJDIBRA-ZEQIRI FARKETA2019Article
Albanian language and literature incurricula in pre university education in North Macedonia, Kosovo and AlbaniaDIBRA-ZEQIRI FARKETA2022Article
ROLI I LEKTYRËS SHKOLLORE NË PËRVETËSIMIN E GJUHËS STANDARDEDIBRA-ZEQIRI FARKETA24-Sep-2020Article
ZBATIMI I METODËS ANALITIKE-SINTETIKE NË ABETAREN E PROFESOR XHEVAT GEGËSDIBRA-ZEQIRI FARKETA1-Sep-2021Article
Incorporating Business English in the EFL CurriculumNaumoska Sarakinska, Biljana 2020Proceeding article
Exploring EFL Assessment Through Learners’ PerceptionsNaumoska Sarakinska, Biljana 2020Proceeding article
Improving Students' Speaking Skills in an EFL ContextNaumoska Sarakinska, Biljana 2016Proceeding article
ZBATIMI I METODËS ANALITIKE-SINTETIKE NË ABETAREN E PROFESOR XHEVAT GEGËSDIBRA-ZEQIRI FARKETA1-Sep-2021Article
APARATURA DIDAKTIKE NË TEKSTET SHKOLLORE TË PROF. REMZI NESIMITDIBRA-ZEQIRI FARKETA21-Mar-2019Article
LEXIMI- NJË MISION I RËNDËSHËM I BOTËS BASHKËKOHORE READING- AN IMPORTANT MISSION OF THE CONTEMPORARY WORLDDIBRA-ZEQIRI FARKETA2018Article
LEKTYRA SHKOLLORE DHE FUNKSIONI I SAJDIBRA-ZEQIRI FARKETA2019Article
KURRIKULAT E GJUHËS SHQIPE DHE TË LETËRSISË NË ARSIMIN PARAUNIVERSITAR NË MAQEDONINË E VERIUT, NË KOSOVË E NË SHQIPËRIDIBRA-ZEQIRI FARKETA2022Article
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 159