Faculty of Philology: Books Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 100
PreviewTitleAuthor(s)Issue DateType
Настава во пандемија: Искуства и поуки од истражувањето на ставовите на студентите и наставниците на Филолошкиот факултет „Блаже Конески“Ончевска Агер, Е. и Ивановска-Наскова, Р.2023Book
Нови, безбедни простори: Прирачник за наставници од Проектот за психосоцијална поддршка на Филолошкиот факултет „Блаже Конески“Ончевска Агер, Е., Китановска-Кимовска, С. и Тасевска Хаџи-Бошкова, И.2024Book
Creating quiet reflective spaces: Language teacher research as professional developmentAliaga Salas, L. and Ončevska Ager, E.2020Book
Gjuhë shqipe për klasën VI të arsimit fillor nëntëvjeçar (botimi II)Asllan Hamiti - Ismail Hamiti24-Jan-2011Book
Gjuhë shqipe dhe letërsi për vitin IV të gjimnazit të reformuarAsllan Hamiti - Zeqirja Neziri - Agim Leka18-Aug-2005Book
Kultura e gjuhës për të gjithëAsllan Hamiti24-Oct-2018Book
Ndihmesat e disa gjuhëtarëve për shqipenAsllan Hamiti11-Jul-2021Book
Shtjellime gjuhësoreAsllan Hamiti8-Mar-2020Book
Gjuhë shqipe për klasën VI te arsimit fillor nëntëvjeçarAsllan Hamiti8-Sep-2023Book
Paralelja shqipe në dy fjalorët shumëgjuhësh të Gjorgji PulevskitAsllan Hamiti15-Sep-2005Book
Dialektologjia e gjuhës shqipeAsllan Hamiti - Ajten Qamili11-Jun-2014Book
E folmja shqipe e Karadakut të ShkupitAsllan Hamiti11-Oct-2014Book
Fonetika dhe fonologjia e gjuhës standarde shqipe (Botimi III)Asllan Hamiti11-Oct-2020Book
Фонетика и фонологија на албанскиот јазикАслан Хамити8-May-2011Book
English in Aviation: A Content and Language Integrated ApproachNaumoska, Aneta ; Kalajdžisalihović, NejlaMar-2022Book
The Effect of Gender Inconsistencies in English on Construction of Student IdentitiesNaumoska, Aneta Jun-2020Book chapter
Interculturalism in EducationOsman Emin, Biljana Krsteska Papik, Sonaj BilalApr-2023Book
Како до интеркултурно образованиеOsman Emin, Biljana Krsteska Papik, Sonaj Bilal2022Book
101 игра : лесни, интересни и забавни игри за ситеOsman Emin, Biljana Krsteska Papik, Sonaj Bilal2022Book
ПРАКТИКУМ ПО ГРАМАТИКА НА АНГЛИСКИОТ ЈАЗИК – СИНТАКСА 2Наташа Стојановска-Илиевска / Natasha Stojanovska-Ilievska2023Book
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 100