Ве молиме користете го овој идентификатор да го цитирате или поврзете овој запис: http://hdl.handle.net/20.500.12188/11179
Наслов: 75. Development and validation of GC-FID method for detection of vegetable oils in dairy products
Authors: Uzunov, R.
Musliu, Z.H.
Arapceska, M.
Stojkovic, E.D.
Dimzoska, B.S.
Jankuloski, D.
Stojkovski, V.
Pendovski, L.
Issue Date: 13-јун-2018
Publisher: Wageningen Academic Publishers
Conference: Professionals in food chains
URI: http://hdl.handle.net/20.500.12188/11179
DOI: 10.3920/978-90-8686-869-8_75
Appears in Collections:Faculty of Veterinary Medicine: Journal Articles

Прикажи целосна запис

Page view(s)

62
checked on 23.7.2024

Google ScholarTM

Проверете

Altmetric


Записите во DSpace се заштитени со авторски права, со сите права задржани, освен ако не е поинаку наведено.