Browsing ""Blaze Koneski" Faculty of Philology" by Title


Or, select a letter below to start browsing
0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Showing results 197 to 216 of 648 < previous   next >
PreviewTitleAuthor(s)Issue DateType
Narativne melioracije povijestiMarija Gjorgjieva Dimova2016Article
2010_Kirkova-Naskova_RiL_NS perceptions etc.pdf.jpgNative speaker perceptions of accented speech: The English pronunciation of Macedonian EFL learnersAnastazija Kirkova-Naskova2010Journal Article
NDAJSHTESIMI SI ELEMENT STILISTIK NË VEPRAT E DY AUTORËVE,PËRFAQËSUES TË PERIUDHAVE LETRARE, FRASHËRI DHE KADAREJA.Adili-Çeliku, LuljetaJun-2018Journal Article
Ndihmesa e prof. Tomor Osmani për gramatikën e shqipesOsmani, Ismet 2017
Negotiating Identity During the Macedonia’s Name Change Period in Media DiscourseTrajkova, Strezovska Zorica2021Journal Article
Nehas SopajDIBRA-ZEQIRI FARKETA2019Article
Nevoja e njësimit të terminologjisë administrative dhe përfshirja e tyre në fjalorët terminologjikëHajdari-Qamili, Ajten2021Article
Niveli gjuhësor në tekstet shkollore të arsimit fillor në RMVHajdari-Qamili, Ajten2020Article
Një tipar dallues i veçantë në të folmen e rrethit të StrugësHajdari-Qamili, Ajten2017Article
Nonverbale Kommunikation der Politiker in den MedienStankova, Bisera Nov-2016Presentation
2018_Translatologica.pdf.jpgThe Norms at Play in the Macedonian Literary System: An analysis of the Role of Mihajlovski’s Shakespeare in MacedonianKitanovska-Kimovska, Sonja & Katarina Gjurchevska-Atanasovska2018Article
The Norms at Play in the Macedonian Literary System An Analysis of the Role of Mihajlovski’s Shakespeare in Macedonian.pdf.jpgThe Norms at Play in the Macedonian Literary System: An Analysis of the Role of Mihajlovski’s Shakespeare in MacedonianGJurchevska Atanasovska, Katarina; Kitanovska - Kimovska, Sonja2018Article
Noun Compounds in English Legal TerminologySanja Gavrilovska2019Book
NOUN COMPOUNDS WITH A TREE(CORRECTED) нов корегиран труд 02.09.pdf.jpgNoun Compounds in English Legal TerminologySanja Gavrilovska2019Book
Numero Zero – Eco’s Last Rose or the Fading Away of the Mysterious Flame - Blesok 111.pdf.jpgNumero Zero – Eco’s Last Rose or the Fading Away of the Mysterious FlameDamjanoski, Milan 2017Article
Odbiór reportażu literackiego w przekładzie na język macedońskiTanuszewska, Lidia2019Article
On the Inseparable Connection between Translation and Style.pdf.jpgOn the Inseparable Connection between Translation and StyleGJurchevska Atanasovska, Katarina2018Article
The One in the CoupleKoteska, Jasna 2002Journal Article
Online resources for teaching German as foreign languageStankova, Bisera 2016Article
Operowanie językiem w poszukiwaniu sensu oryginałuTanuszewska, Lidia2015Article