Browsing by Author Bucevska, Vesna


Or, select a letter below to browse by last name
0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Showing results 37 to 41 of 41 < previous 
PreviewTitleAuthor(s)Issue DateType
Економетрија (Econometrics)Буцевска, Весна 2004Book
Збирка задачи по економетријаБуцевска, Весна 2003Book
Збирка задачи по статистика за бизнис и економијаБуцевска, Весна ; Ристевски, Славе 2000Book
Моделирање на сегментите на пазарот на труд низ перспективите на дипломираните економисти на Економски факултет - СкопјеTrpeski, Predrag ; Bucevska, Vesna ; Cvetkoska, Violeta ; Ivanovski, Igor ; J.iliev, Aleksandra ; Peovski, Filip ; Kozheski, Kristijan 2022Monograph
korica.pdf.jpgСтатистички концепти и техники во процесот на контрола и управување со квалитетотБуцевска, Весна Jun-2002Thesis