Browsing "Faculty of Economics" by Subject внатрешна и надворешна мотивација, длабински и површен пристап на учење, постигнати резултати

Showing results 1 to 1 of 1
PreviewTitleAuthor(s)Issue DateType
godisnik 2016.pdf.jpgОдносот помеѓу пристапот на учење, мотивацијата и постигнатите резултатиЈанчевска, Ивана ; Божиновска лазаревска, Зорица 2016Journal Article