Ве молиме користете го овој идентификатор да го цитирате или поврзете овој запис: http://hdl.handle.net/20.500.12188/336
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorVelickova, E.en_US
dc.contributor.authorWinkelhausen, E.en_US
dc.contributor.authorKuzmanova, S.en_US
dc.date.accessioned2018-09-17T08:47:45Z-
dc.date.available2018-09-17T08:47:45Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12188/336-
dc.titleEffect of sucrose and salt solution on mass exchange during osmotic pretreatment of carrot and potatoen_US
dc.typeProceeding articleen_US
dc.relation.conference5th Central European Congress on Fooden_US
item.fulltextNo Fulltext-
item.grantfulltextnone-
Appears in Collections:Faculty of Technology and Metallurgy: Conference papers
Прикажи едноставен запис

Page view(s)

408
Last Week
0
Last month
0
checked on 15.8.2025

Google ScholarTM

Проверете


Записите во DSpace се заштитени со авторски права, со сите права задржани, освен ако не е поинаку наведено.