Ве молиме користете го овој идентификатор да го цитирате или поврзете овој запис: http://hdl.handle.net/20.500.12188/33569
Наслов: Review on the NGS-based studies of microbiotas of artisanal and regional kinds of cheese with potential as functional foods: composition and functional analysis
Authors: Posheva, Vilma
Muleshkova, Tsvetana
Josifovska, Slavica 
Chakarov, Stoyan
Dimov, Svetoslav Gueorguiev
Issue Date: 6-јун-2024
Publisher: Informa UK Limited
Journal: Biotechnology & Biotechnological Equipment
URI: http://hdl.handle.net/20.500.12188/33569
DOI: 10.1080/13102818.2024.2361751
Appears in Collections:Faculty of Natural Sciences and Mathematics, Institute of Biology: Journal Articles

Прикажи целосна запис

Google ScholarTM

Проверете

Altmetric


Записите во DSpace се заштитени со авторски права, со сите права задржани, освен ако не е поинаку наведено.