Ве молиме користете го овој идентификатор да го цитирате или поврзете овој запис: http://hdl.handle.net/20.500.12188/322
Наслов: Impact of chitosan-beeswax edible coatings on the quality of fresh strawberries (Fragaria ananassa cv Camarosa) under commercial storage conditions
Authors: Velickova, Elena
Winkelhausen, Eleonora
Kuzmanova, Slobodanka
Alves, Vitor D.
Moldão-Martins, Margarida
Issue Date: јул-2013
Publisher: Elsevier BV
Journal: LWT - Food Science and Technology
URI: http://hdl.handle.net/20.500.12188/322
DOI: 10.1016/j.lwt.2013.02.004
Appears in Collections:Faculty of Technology and Metallurgy: Journal Articles

Files in This Item:
File Опис SizeFormat 
LWT-strawberries coatings.pdf1.12 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Прикажи целосна запис

Page view(s)

78
Last Week
0
Last month
5
checked on 3.5.2024

Download(s)

459
checked on 3.5.2024

Google ScholarTM

Проверете

Altmetric


Записите во DSpace се заштитени со авторски права, со сите права задржани, освен ако не е поинаку наведено.