Ве молиме користете го овој идентификатор да го цитирате или поврзете овој запис: http://hdl.handle.net/20.500.12188/318
Наслов: Apple juice as a medium for fermentation by the probiotic Lactobacillus plantarum PCS 26 strain
Authors: Dimitrovski, Darko 
Velickova, Elena
Langerholc, Tomaz
Winkelhausen, Eleonora
Issue Date: 20-фев-2015
Publisher: Springer Nature
Journal: Annals of Microbiology
URI: http://hdl.handle.net/20.500.12188/318
DOI: 10.1007/s13213-015-1056-7
Appears in Collections:Faculty of Technology and Metallurgy: Journal Articles

Files in This Item:
File Опис SizeFormat 
Dimitrovski et al, 2015 AOM-apple juice.pdf708.6 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Прикажи целосна запис

Page view(s)

131
Last Week
0
Last month
5
checked on 2.5.2024

Download(s)

118
checked on 2.5.2024

Google ScholarTM

Проверете

Altmetric


Записите во DSpace се заштитени со авторски права, со сите права задржани, освен ако не е поинаку наведено.