Ве молиме користете го овој идентификатор да го цитирате или поврзете овој запис:
                
       http://hdl.handle.net/20.500.12188/27955| Наслов: | Design of experiments (DoE) to model phenolic compounds recovery from grape pomace using ultrasounds | Authors: | Ćućuz, Veljko Cvejić, Jelena Torović, Ljilja Gojković-Bukarica, Ljiljana Acevska, Jelena Dimitrovska, Aneta Aldawoud, Turki M. S. Galanakis, Charis M. | Issue Date: | 22-ное-2021 | Publisher: | Springer Science and Business Media LLC | Journal: | Journal of Food Science and Technology | URI: | http://hdl.handle.net/20.500.12188/27955 | DOI: | 10.1007/s13197-021-05317-9 | 
| Appears in Collections: | Faculty of Pharmacy: Journal Articles | 
Прикажи целосна запис
Записите во DSpace се заштитени со авторски права, со сите права задржани, освен ако не е поинаку наведено.
