Faculty of Music: Compositions Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 31
PreviewTitleAuthor(s)Issue DateType
Список на создадени и изведени композиции на Дино ИмериДино Имери17-Apr-2023Other
Господи Исусе Христе, помилуј неТихомир Јовиќ2022Musical Score
Оче нашТихомир Јовиќ2022Musical Score
Ој Јано, ЈаноТихомир Јовиќ2021Musical Score
Наопачно ороТихомир Јовиќ; Петре М. Андреевски2022Musical Score
ЗалезТихомир Јовиќ; Матеја Матевски2020Musical Score
Три минијатуриТихомир Јовиќ2019Musical Score
Нели ти реков, не оди босаТихомир Јовиќ2021Musical Score
Господи Исусе Христе, помилуј неТихомир Јовиќ2022
Music and arrangement: Ninje Otpushchaeshi (All-Night Vigil)Janevska, Andrijana 27-Jul-2017Recording, musical
Composition for commercial: LOTJanevska, Andrijana 6-Jul-2017Video
Arrangement: SamaJanevska, Andrijana; Gjorgjievski, Vlado6-Oct-2017Musical Score
Music, arrangement, vocals and producer: Bozhik bez muzikaJanevska, Andrijana; Kostadinova, Suzana6-Jan-2018Recording, musical
Music and arrangement: Children of the CosmosJanevska, Andrijana ; Apostolos Stefanopoulos16-Apr-2017Recording, musical
Автор на музика и аранжман, продуцент и придружни вокали на композицијата „Ние сме сите Македонија“Janevska, Andrijana ; Nikoloski, Aleksandar; Romevski, Oliver8-Sep-2018Recording, musical
Автор на музика и аранжман на песната „Волкот лош“Janevska, Andrijana ; Veda, Tanja18-Nov-2018Recording, musical
Автор на музика и аранжман на песната „Моето семејство“Janevska, Andrijana ; Veda, Tanja18-Nov-2018Recording, musical
Вокален солист на песната "Daj poljubi me“. Премиерна изведба на ХРТ1 во ЗагребJanevska, Andrijana ; M.M.Willy; Suker, Josip17-Mar-2019Video
Аранжман и вокална изведба на „Заветна“Janevska, Andrijana ; Barbarovski Mile; Barbarovski Gjorgji7-Sep-2019Recording, musical
Автор на музика и текст на детска песна за серијалот ДАЈТЕ МУЗИКАJanevska, Andrijana ; Micevski, Nikolce5-Dec-2019Recording, musical
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 31