Ве молиме користете го овој идентификатор да го цитирате или поврзете овој запис: http://hdl.handle.net/20.500.12188/21537
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorZvezda Bogevskaen_US
dc.date.accessioned2022-07-25T11:53:01Z-
dc.date.available2022-07-25T11:53:01Z-
dc.date.issued2014-03-10-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12188/21537-
dc.language.isomken_US
dc.titleТЕХНОЛОГИЈА НА ЧУВАЊЕ, ЗАГУБИ И ХЕМИСКИ ПРОМЕНИ ЗА ВРЕМЕ НА ЧУВАЊЕТО НА БУЧИНСКАТА АРШЛАМАen_US
dc.typeThesisen_US
item.fulltextWith Fulltext-
item.grantfulltextopen-
Appears in Collections:Faculty of Agricultural Sciences and Food: PhD Theses
Files in This Item:
File SizeFormat 
ZvezdaBogevska2014.pdf5.46 MBAdobe PDFView/Open
Прикажи едноставен запис

Page view(s)

124
checked on 4.5.2025

Download(s)

80
checked on 4.5.2025

Google ScholarTM

Проверете


Записите во DSpace се заштитени со авторски права, со сите права задржани, освен ако не е поинаку наведено.